The ISSIMO Fruit Family. Com va començar tot?

La tradició familiar en el comerç de productes gourmet heretada pels fundadors de The ISSIMO Fruit Family (Enric i Oriol) va quedar gravada per sempre en el seu ADN.

La fruita fresca, les herbes i hortalisses i els productes més elaborats van ser una part important del decorat de la seva infància.

I el Mediterrani també ha marcat les seves experiències, capbussant-se en les seves aigües o impregnant-se de flocs de neu fabricats a pocs quilòmetres com un autèntic producte km0.

Tots dos s'han anat nodrint d'experiència. L'Enric en l'àmbit del màrqueting, estudis de mercat i tendències en diversos països europeus i l'Oriol a la venda de diversos productes a tot el món.

I ara per fi, tota aquesta experiència acumulada, combinada amb el codi genètic latent, eclosionen en The ISSIMO Fruit Family. Ara sí, s'han donat les circumstàncies adequades perquè l'esforç de tots dos comenci a donar fruits en una iniciativa pròpia i molt personal.

L'interès per les fruites i la inquietud per plasmar nous sabors, els ha portat a crear 12 receptes úniques extretes de fruites i espècies naturals que evoquen sabors de tot el món, però sempre amb el caràcter mediterrani original dels dos fundadors de The ISSIMO Fruit Family.

Només falta l'últim pas en aquesta història vital: que tothom gaudeixi de l'experiència sensorial de The ISSIMO Fruit Family, que transforma la beguda  en un còctel excepcional, afruitat i amb menys alcohol.

Ad Vitam Gaudium!

 


Apunta't al butlletí

En enviar les dades confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat

Formes de pagament

Visa  MasterCard  PayPal  Transferencia bancaria

Segueix-nos a les xarxes socials

Vermutissimo en Facebook Vermutissimo en Pinterest Vermutissimo en Twitter Vermutissimo en Instagram
Enisa
Vermutissimo
Ad vitam gaudium / L'alegria de la vida

© 2021 The Issimo Fruit Family. Tots els drets reservats. Preus indicats amb IVA inclòs.